Yabancı film ve dizilerde türkçe dublajı tercih ediyor musunuz ?

Bu Blogda Ara

11 Aralık 2009 Cuma

Sihirbazın Çırağı'nın Türkçe Fragmanı

Walt Disney Stüdyoları ve “Büyük Hazine” filmlerinin yaratıcıları yapımcı Jerry Bruckheimer ve yönetmen Jon Turteltaub, “SİHİRBAZIN ÇIRAĞINI” sunar. İyiyle kötü arasındaki eski bir savaşın ortasına sürüklenen bir sihirbaz ve onun bahtsız çırağıyla ilgili yenilikçi ve epik bir komedi macera.

Balthazar Blake, (NICOLAS CAGE) Manhattan’ı can düşmanı kötü adam Maxim Horvath’dan (ALFRED MOLINA) korumaya çalışan günümüzün usta bir sihirbazdır. Balthazar bunu tek başına yapamaz, o yüzden görünüşte sıradan biri olan ancak gizli potansiyelini ortaya çıkaran Dave Stutler’ı (JAY BARUCHEL) o istemese de himayesine alır. Sihirbaz, gönülsüz ortağına hızlı bir sihirbazlık sanatı ve bilimi dersi verir ve bu sıra dışı ortaklar karanlık güçleri durdurmak için birlikte çalışırlar. Dave’in “SİHİRBAZIN ÇIRAĞI” olma aşamasında eğitimini tamamlamak, şehri kurtarmak ve kızın gönlünü fethetmek için tüm cesaretine ihtiyacı olacaktır. Senaryosu Matt Lopez ve Doug Miro & Carlo Bernard’a ait filmin ana hikayesi Matt Lopez ve Larry Konner & Mark Rosenthal’in yazdıkları bir hikâyeden yazılmışdı.

Notlar:


• Film, gişe rekorları kıran “Büyük Hazine” ve “Büyük Hazine: Sırlar Kitabı”nın yıldızı, yapımcısı ve yönetmeni Cage, Bruckheimer ve Turteltaub’ı tekrar bir araya getiriyor.

• “Kaya,” “Con Air,” “60 Saniye,” “Büyük Hazine,” “Büyük Hazine: Sırlar Kitabı” ve “G-Force”un ardından “Sihirbazın Çırağı” Nicolas Cage’in Jerry Bruckheimer’la birlikte çalıştığı yedinci filmi oluyor.

TÜRKÇE SESLEDİRENLER :

UĞUR TAŞDEMİR
ARDA AYDIN


DIŞ SES; KEREM ATABEYOĞLU


Sihirbazın Çırağı adlı filmin fragmanına burdan ulaşabilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder